25 Oct

PopUp Stories: spaces designed for hospitality and conviviality

NEWS, PopUp Story

Même Pallier : 

THEY TELL THEIR POPUP STORY

Loic, his wife and their two children wanted a home adapted to their lifestyle.

“An existing house is designed like the previous owners  didn’t allow us to customize our project. We wanted a tailor-made house.”

The couple appreciated : the well thought-out and modular collections, the contemporary design and the innovative system of bioclimatic houses”.

To adapt to the land and its orientation, the family chose the Quartz model from the PopUp catalogue and made some modifications : surfaces, interior layouts, addition of a basement cellar, a pergola etc…

Loic and his wife have imagined a large living room to host their friends and family. The entire PopUp was designed around this main room with a lunch area, a large solid oak kitchen and a relaxation area. 

After only 6 months of work, the family was able to move into this top-of-the-range project!

In a few months, solar panels will be installed on the roof to allow the family to live in a positive energy house. 

Does this house inspire you? Find out more about it 

“THE EVOLUTION … PopUp Stories : Le Tr…